Warmtegeleidende lijm

Home » Warmtegeleidende lijm

Wil je warmtegeleidende lijm gebruiken voor jouw toepassing? Dan helpt het team van Lubribond Benelux uit Deventer je graag bij je keuze. Wij beschikken over een groot assortiment aan industriële lijmen en siliconen voor allerlei soorten verbindingen. De zogenoemde thermische of warmtegeleidende lijm is een van onze professionele lijmsoorten die in diverse industrieën toegepast wordt.

Wat is warmtegeleidende lijm?

Dit type lijm wordt gebruikt om oververhitting in de verbinding te voorkomen. Dit komt doordat de warmte efficiënt wordt afgevoerd door de grote thermische warmteoverdracht. Wanneer producten aan hoge temperaturen worden blootgesteld, verlengt deze lijm dus de levensduur van de componenten en onderdelen. Ook is warmtegeleidende lijm elektrisch isolerend, waardoor deze perfect te gebruiken is in bijvoorbeeld de ledverlichtings- en elektronica-industrie. Ben je op zoek naar giethars voor elektronica? Ook dan vind je bij Lubribond Benelux wat je zoekt voor jouw duurzame verbindingsoplossingen.

Laat je informeren over onze lijmen

In ons assortiment vind je uiteenlopende lijmsoorten, van industriële lijm met een GASTEC-keurmerk tot de professionele lijmen van Permabond. Heb je warmtegeleidende lijm nodig voor de verbindingen van jouw componenten? Bekijk onze productcatalogi en de bijbehorende producteigenschappen. Natuurlijk staan wij graag voor je klaar als vragen hebt over onze producten en merken of advies nodig hebt over jouw toepassing. Bel hiervoor naar 0570 – 760630.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op