Voedselveilige lijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Voedselveilige lijm

Een aantal lijmsoorten van Lubribond Benelux vallen onder de categorie voedselveilige lijm. Deze lijmsoorten worden gemaakt van bestanddelen die veilig in de voedselindustrie gebruikt kunnen worden. Inname van deze bestanddelen is niet gevaarlijk voor de gezondheid. De lijmen voldoen aan de FDA of EU10/2011 richtlijnen. Deze lijmen van Lubribond Benelux worden vaak gebruikt voor machines in de voedingsmiddelen industrie.

Structureel lijmen in de voedingsmiddelen

Ben jij op zoek naar voedselveilige lijm? Dan kun je deze bestellen bij Lubribond Benelux uit Deventer. Je gebruikt deze lijm in machines in de voedingsmiddelenindustrie. Met deze lijm zorg je voor structurele verbindingen. Ook voor het bevestigen van plaatmateriaal en het afdichten van schroefdraad heeft Lubribond de oplossing. Naast voedselveilige lijm zijn wij namelijk ook specialist op diverse andere soorten lijmen, zoals polypropyleenlijm en aluminiumlijmen. Informeer naar alle mogelijkheden en wij helpen je graag.

Zoek je geschikte lijm voor in jouw voedingsmiddelenbedrijf? Neem contact met ons op

Wanneer je een bedrijf hebt in de voedingsmiddelenindustrie, is het gebruik van voedselveilige lijm zeer belangrijk. Je wilt natuurlijk wel dat je klanten zonder gevaar van je producten kunnen genieten. Wij helpen je daarom graag bij het zoeken naar de geschikte lijm. Neem dus contact met ons op via telefoonnummer 0570 – 760630.

 

 

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op