Voedselveilige lijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Voedselveilige lijm

Veel lijmsoorten van LubriBond Benelux vallen onder de categorie voedselveilige lijm. Deze lijmsoorten worden gemaakt van bestanddelen die veilig in de voedselindustrie gebruikt kunnen worden. Inname van deze bestanddelen is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Hierdoor worden de lijmen van LubriBond Benelux uit Reeuwijk vaak gebruikt voor bijvoorbeeld het beplakken van conservenblikken en -potten met etiketten.

Veilig afdichten van voedselverpakkingen met onze voedselveilige lijm

Ook kan onze voedselveilige lijm gebruikt worden voor het bevestigen van afdichtingsmiddelen zoals deksels. Ook het dichtplakken van bijvoorbeeld melkpakken kan uitstekend met onze voedselveilige lijm. Doordat veel van onze lijmen druipvrij zijn, komen er geen lijmresten in de voedingsmiddelen terecht. Ook zijn onze verschillende soorten voedselveilige lijm geschikt voor alle verpakkingsmaterialen, zoals blik, plastic en karton. Op deze manier kun je met één lijm al je verpakkingen afdichten. Dat scheelt tijd en kosten.

Zoek je geschikte lijm voor in jouw voedingsmiddelenbedrijf? Neem contact met ons op

Wanneer je een bedrijf hebt in de voedingsmiddelenindustrie, is het gebruik van voedselveilige lijm zeer belangrijk. Je wilt natuurlijk wel dat je klanten zonder gevaar van je producten kunnen genieten. Wij helpen je daarom graag bij het zoeken naar de geschikte lijm. Neem dus contact met ons op via telefoonnummer 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op