Schroefdraadborging

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Schroefdraadborging

Schroefdraadborging is een chemisch middel dat ervoor zorgt dat een schroefdraadverbinding niet losraakt. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen. Zo moet je er toch niet aan denken wat er kan gebeuren als een schroefdraadverbinding van een water- of gasinstallatie in je bedrijf losraakt? Om waterschade of gevaarlijke situaties bij gaslekken te voorkomen, gebruik je de hoogwaardige schroefdraadborging van Lubribond Benelux. Zo werken je medewerkers onder de beste omstandigheden.

Wanneer is schroefdraadborging nodig?

Het loskomen van schroefdraadverbindingen kan diverse oorzaken hebben. Natuurlijk kan iemand bedoeld of onbedoeld de schroef losdraaien, maar er zijn meer oorzaken, waarbij menselijk handelen niet altijd het probleem is. Soms heeft het losraken van de schroef een technische oorzaak, zoals:

  • Relaxatie (de afname van mechanische spanning door voortdurende belasting)
  • Trillingen
  • Verschillen in uitzettingen door verandering van de temperatuur
  • Corrosie

Gebruik de schroefdraadborging van de specialist!

Om het losraken van schroefdraadverbindingen te voorkomen, is het aan te raden de schroefdraadborging van LubriBond Benelux uit Reeuwijk te gebruiken. Zo weet je zeker dat schroefdraadverbindingen niet losraken, waardoor je gevaarlijke situaties in je bedrijf voorkomt. Want natuurlijk wil je zorgen voor de beste werkomstandigheden voor je medewerkers en de klanten die je bedrijf bezoeken. Wil je meer weten over hoe onze schroefdraadborging werkt? Bel dan 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op