Rubberlijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Rubberlijm

Voor het verlijmen van rubber is speciale rubberlijm nodig. Met deze lijm worden twee of meerdere rubberen onderdelen verlijmd, zonder dat het geheel zeer stug wordt. Rubber moet namelijk vaak beweeglijk blijven om het optimaal te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een rubberen schoenzool die voor een goede afwikkeling van de voet gebogen moet kunnen worden. Om deze beweeglijkheid te bereiken, is een flexibele lijm nodig. Zulke flexibele lijmen zijn de CA lijmen van Lubribond Benelux uit Reeuwijk. Deze lijmen harden snel uit, maar blijven wel flexibel. Zo zijn ze geschikt voor het verlijmen van rubberen onderdelen aan onderdelen die gemaakt zijn van ander materiaal.

Kies voor de niet-druipende rubberlijm van de specialist

Wanneer er verschillende rubberen onderdelen aan elkaar gelijmd moeten worden, is een nette afwerking belangrijk. Wanneer je schoenzolen bijvoorbeeld niet netjes gemonteerd zijn, kan dit problemen met lopen veroorzaken. Daarnaast erger je je aan de slordige afwerking van je schoenen. Ieder bedrijf dat zijn producten netjes wilt afwerken, kiest voor de hoogwaardige rubberlijm van Lubribond Benelux

Heb je vragen over onze lijm?

Wanneer je meer wilt weten over onze rubberlijm of andere lijmsoorten, neem dan contact met ons op. Dan beantwoorden wij je vragen graag. Je bereikt ons het snelst telefonisch via telefoonnummer 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op