Rubberlijm

Home » Rubberlijm

Voor het verlijmen van rubber is speciale rubberlijm nodig. Met deze lijm worden twee of meerdere rubberen onderdelen verlijmd, zonder dat het geheel zeer stug wordt. Rubber moet namelijk vaak beweeglijk blijven om het optimaal te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een rubberen schoenzool die voor een goede afwikkeling van de voet gebogen moet kunnen worden. Om deze beweeglijkheid te bereiken, is een flexibele lijm nodig. Zulke flexibele lijmen zijn de CA-lijmen van Lubribond Benelux uit Deventer. Deze lijmen harden snel uit, maar blijven wel flexibel. Zo zijn ze geschikt voor het verlijmen van rubberen onderdelen aan onderdelen die gemaakt zijn van ander materiaal.

Kies voor de niet-druipende rubberlijm van dé specialist

Wanneer er verschillende rubberen onderdelen aan elkaar gelijmd moeten worden, is een nette afwerking belangrijk. Wanneer je schoenzolen bijvoorbeeld niet netjes gemonteerd zijn, kan dit problemen met lopen veroorzaken. Daarnaast erger je je aan de slordige afwerking van je schoenen. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te bedenken waarbij een rubberen verbinding professioneel moet worden afgewerkt. Ieder bedrijf dat zijn producten netjes wil afwerken, kiest voor de hoogwaardige rubberlijm van Lubribond Benelux. We bieden producten van diverse merken aan voor vele toepassingen.

Stel je vragen over onze lijmen

Wanneer je meer wilt weten over onze rubberlijm of andere producten, zoals polycarbonaatlijmen of lagerborging, dan neem je eenvoudig contact met ons op. Ons team beantwoordt je vragen graag. Je bereikt ons telefonisch via 0570 760 630.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op