Polypropyleenlijm

Home » Polypropyleenlijm

Ben je op zoek naar professionele polypropyleenlijm? Lubribond Benelux uit Deventer heeft het juiste aanbod voor jou. Polypropyleen is een gladde en harde kunststofsoort, die vaak in plaatvorm voorkomt. Ook worden er vaak buizen van deze kunststof gemaakt. Deze kunststofsoort is dus zeer veelzijdig, maar helaas wel lastig te verlijmen. De kunststof heeft een lage oppervlaktespanning waardoor de lijm vaak niet goed hecht. Daarvoor zijn de speciale MMA lijmen van Lubribond Benelux een ideale oplossing. Wij hebben deze acrylaat lijmen zelf ontwikkeld op onze ontwikkelingsafdeling, na jarenlang onderzoek. Met deze lijmen, waaronder de polypropyleenlijm, kunnen moeilijk te verlijmen materialen toch aan elkaar gehecht worden. De verlijmde materialen zijn vervolgens slagvast.

Polypropyleenlijm voor vele toepassingen

Onze acrylaatlijmen zijn zeer veelzijdig. Zo zijn ze te gebruiken onder verschillende omstandigheden. Ze zijn geschikt voor zowel lage als hoge temperaturen, ze kunnen in aanraking komen met verschillende bijtende stoffen en zijn geschikt voor verschillende materialen. Denk hierbij aan:

  • Polypropyleen
  • Polyethyleen
  • PTFE
  • Verschillende polyolefinen

Ontvang meer informatie over onze lijmen en siliconen

Wil je meer weten over de verschillende lijmen die wij zelf hebben ontwikkeld, zoals polypropyleenlijm? Of wil je informatie over de andere lijmen die wij verkopen, bijvoorbeeld warmtegeleidende lijmen of rubberlijm? Neem dan contact met ons op of kom bij langs bij ons in Deventer. Je bereikt ons telefonisch via 0570 – 760630. Dan vertellen wij je graag alles over al onze lijmsoorten en merken.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op