Polypropyleen verlijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Polypropyleen verlijmen

Polypropyleen is een gladde en harde kunststofsoort, die vaak in plaatvorm voorkomt. Ook worden er vaak buizen van deze kunststof gemaakt. Deze kunststofsoort is dus zeer veelzijdig, maar helaas wel lastig te verlijmen. De kunststof is vrij glad, waardoor de lijm vaak niet goed hecht. Daarvoor zijn de cyano-acrylaatlijmen van Lubribond Benelux ontwikkeld. Wij hebben deze secondelijmen zelf ontwikkeld op onze ontwikkelingsafdeling, na jarenlang onderzoek. Met deze lijmen kunnen moeilijk te verlijmen materialen toch aan elkaar gehecht worden. De verlijmde materialen zijn vervolgens slagvast.

Polypropyleen en nog vele andere materialen verlijmen

Onze cyano-acrylaatlijmen zijn zeer veelzijdig. Zo zijn ze te gebruiken onder verschillende omstandigheden. Ze zijn geschikt voor zowel lage als hoge temperaturen, kunnen in aanraking komen met verschillende bijtende stoffen en zijn geschikt voor verschillende materialen. Denk hierbij aan:

  • Polypropyleen
  • Polyethyleen
  • PTFE
  • Verschillende polyolefinen

Meer weten over onze zelf ontwikkelde lijmen?

Wil je meer weten over de verschillende lijmen die wij zelf hebben ontwikkeld, of over de andere lijmen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op of kom bij langs bij ons in Reeuwijk. Wanneer je ons telefonisch wilt bereiken, kun je dit doen op telefoonnummer 0182 760080. Dan vertellen wij je graag alles over al onze lijmsoorten.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op