Polyethyleenlijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Polyethyleenlijm

Om polyethyleen te verlijmen, heb je een sterke polyethyleenlijm nodig die snel uithardt en zorgt voor een sterke verbinding tussen de gladde oppervlakken. Zulke lijm is bijvoorbeeld de speciale acrylaatlijm van Lubribond Benelux uit Deventer. Deze lijm is, behalve zeer sterk en snel drogend, ook zeer gebruiksvriendelijk. De lijm – die gebruikt kan worden als polyethyleenlijm – is geurarm, flexibel en verkrijgbaar in zeer veel verschillende viscositeiten,.

Een slagvaste, sterke verbinding dankzij deze polyethyleenlijm

De lijmen van Lubribond Benelux zijn zeer geschikt voor gebruik in de industrie. Na het verlijmen ontstaat namelijk een slagvaste, sterke verbinding. Ideaal als je verschillende polyethyleenonderdelen van machines wilt verlijmen, waar ook bewegende onderdelen aan zitten. Je wilt deze bewegende onderdelen natuurlijk kunnen blijven gebruiken, zonder dat de verbindingen losraken. Dankzij onze speciale polyethyleenlijm is dit allemaal mogelijk. Ben je op zoek naar polypropyleenlijm? Ook dan is onze MMA ideaal.  

Ontvang gedegen advies over jouw lijmtoepassing

Materialen als polyethyleen zijn lastig te verlijmen. Het gaat hier om gladde materialen waarop lijm moeilijk hecht. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de juiste lijmsoort van een van onze merken – en geven wij je hierbij deskundig advies. Dit geldt uiteraard ook wanneer je op zoek bent naar andere lijmen, zoals voedselveilige lijm of twee-componenten-metaallijm. Kom langs bij ons of bel naar 0570 – 760630. We vinden dan samen altijd de juiste oplossing.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op