Polyethyleen verlijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Polyethyleen verlijmen

Om polyethyleen te verlijmen, heb je een sterke lijm nodig die snel uithardt en zorgt voor een sterke verbinding tussen de gladde oppervlakken. Zulke lijm is bijvoorbeeld cyano-acrylaatlijm van Lubribond Benelux. Deze lijm is, behalve zeer sterk en snel drogend, ook zeer prettig in gebruik. De lijm is namelijk geurarm, flexibel en verkrijgbaar in zeer veel verschillende viscositeiten, van waterdun tot gel. Ook is de lijm non-blooming, wat wil zeggen dat de lijm geen witte neerslag achterlaat wanneer deze opdroogt.

Een slagvaste, sterke verbinding wanneer je polyethyleen wilt verlijmen

De lijmen van Lubribond Benelux uit Reeuwijk zijn zeer geschikt voor gebruik in de industrie. Na het verlijmen ontstaat namelijk een slagvaste, sterke verbinding. Ideaal als je verschillende polyethyleen onderdelen van machines wilt verlijmen, waar ook bewegende onderdelen aan zitten. Je wilt deze bewegende onderdelen natuurlijk kunnen blijven gebruiken, zonder dat de verbindingen losraken.

Gedegen advies wanneer je lastig te verlijmen materialen wilt verlijmen

Materialen als polyethyleen zijn lastig te verlijmen. Het gaat hier om gladde materialen waarop lijm moeilijk hecht. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de juiste lijmsoort en geven wij je hierbij advies. Kom langs bij ons in Reeuwijk of bel 0182 760080. We vinden dan samen altijd de juiste oplossing.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op