Polycarbonaat lijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Polycarbonaat lijmen

Wanneer je polycarbonaat wilt lijmen, is het een goed idee de lijmproducten van Lubribond Benelux uit Deventer te gebruiken. Voor deze en andere moeilijk te verlijmen materialen heeft onze productieafdeling een reeks speciale producten ontwikkeld. Deze lijmen zijn geschikt voor het verlijmen van veel verschillende materialen, zoals metalen, rubber, composieten en nog veel meer.

Ideale producten om polycarbonaat te lijmen

De polycarbonaatlijmen zijn geurarm, flexibel en veroorzaken geen witte neerslag. Ook druipt de lijm niet snel. Als je polycarbonaat wilt lijmen, heeft het de voorkeur om dit met transparante lijm te doen. Hiervoor bestaan meerdere mogelijkheden zoals cyanoacrylaatlijm, MMA transparante lijm en UV lijm. Wilt u weten welke lijm u het beste kunt gebruiken voor onder andere industriële toepassingen? Dan adviseren we u graag.

Kies ook voor de veelzijdige lijmen van dé specialist

Net als de vele andere lijmen van Lubribond Benelux, zijn ook onze lijmen voor polycarbonaat te gebruiken voor het verlijmen van vele materialen. Kies daarom voor een van onze vele lijmsoorten en verlijm eenvoudig alle materialen. Heb je vragen over onze verschillende soorten lijm? Zoek je bijvoorbeeld naar een oplossing om metaal of plastic onderdelen te verlijmen? Bel dan 0570 760 630. We geven je graag meer informatie over de producten en merken uit ons aanbod.

 

 

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op