Polycarbonaat lijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Polycarbonaat lijmen

Wanneer je polycarbonaat wilt lijmen, is het een goed idee de lijmen van Lubribond Benelux uit Reeuwijk te gebruiken. Voor deze en andere moeilijk te verlijmen materialen heeft onze productieafdeling een reeks speciale producten ontwikkeld. Deze lijmen zijn geschikt voor het verlijmen van zeer veel verschillende materialen, zoals metalen, rubber, composieten en nog veel meer. De polycarbonaat lijmen zijn geurarm, flexibel en veroorzaken geen witte neerslag. Ook druipt de lijm niet snel

Ideaal om polycarbonaat te lijmen dat veel wordt blootgesteld aan warmte

Wanneer je polycarbonaat wilt lijmen dat veel wordt blootgesteld aan warmte, dan is het gebruik van zogenaamde cyano-acrylaatlijmen aan te raden. Deze lijmen, die ook wel secondelijmen worden genoemd, vormen snel een zeer sterke verbinding tussen gladde oppervlakken, zoals polycarbonaat. Ook in industriële toepassingen zijn deze lijmen ideaal, bijvoorbeeld wanneer je deze gebruikt om machineonderdelen te verlijmen. Ook wanneer de machine bij gebruik warm wordt, heb je zo een sterke verbinding.

Kies ook voor de veelzijdige lijmen van de specialist

Net zoals de vele andere lijmen van Lubribond Benelux zijn ook onze polycarbonaat lijmen te gebruiken voor het verlijmen van vele materialen. Kies daarom voor een van onze vele lijmsoorten en verlijm eenvoudig alle materialen. Heb je vragen over onze verschillende soorten lijm? Bel dan 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op