Plastic lijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Plastic lijmen

Lubribond Benelux in Deventer biedt diverse professionele oplossingen om plastic te lijmen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze één-component epoxylijmen. Deze lijmen zijn zeer geschikt voor het verlijmen van zeer veel materiaalsoorten – zoals metalen, composieten, keramiek en verschillende kunststoffen. Speciaal om plastic te verlijmen, hebben wij lijmen ontwikkeld die ook bij lagere temperaturen uitharden. Toch zijn ze ook hittebestendig. Ze zijn verder zowel mechanisch als chemisch zeer sterk.

Verlaag je productiekosten door plastic te lijmen met hoogwaardige epoxies

Door het lijmen van plastic kun je je productiekosten aanzienlijk verlagen. Hoe dat werkt? De lijmen van Lubribond Benelux kunnen namelijk soldeer-, las- en popnagelverbindingen vervangen. Hiermee bespaar je dus op productiekosten; de aanschafkosten van de lijmen uit ons aanbod zijn lager dan bijvoorbeeld het solderen of lassen van verschillende materialen. Daarom is plastic lijmen vaak goedkoper dan het aanleggen van andere soorten verbindingen, terwijl de kwaliteit net zo goed is. Dit geldt ook voor de vaak lastig te verlijmen onderdelen, zoals kunststof buizen.

Ontvang het beste advies van onze medewerkers

Wanneer je plastic materialen en/of onderdelen wilt lijmen, is het van belang dat je de juiste lijmsoort kiest. Daarom geven wij je als specialist in industriële lijmen graag persoonlijk advies op basis van jouw toepassing en doeleinden. Kom hiervoor langs bij ons bedrijf in Deventer of neem contact met ons op via 0570 760 630. Ook voor het verlijmen van andere materialen, zoals metaal en rubber, schakel je ons in voor deskundig advies.

 

 

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op