Plastic lijmen

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Plastic lijmen

Lubribond Benelux in Reeuwijk biedt diverse oplossingen om plastic te lijmen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze één-component epoxy lijmen. Deze lijmen zijn zeer geschikt voor het verlijmen van zeer veel materiaalsoorten zoals metalen, composieten, keramiek en ook sommige kunststoffen. Speciaal om plastic te verlijmen hebben wij lijmen ontwikkeld die ook bij lagere temperaturen uitharden. Toch zijn ze ook zeer hittebestendig. Ze zijn verder zowel mechanisch als chemisch zeer sterk.

Verlaag uw productiekosten door plastic te lijmen met hoogwaardige epoxies

Het lijmen van plastic kan je productiekosten sterk verlagen. Hoe dat werkt? De lijmen van Lubribond Benelux kunnen namelijk soldeer-, las- en popnagelverbindingen vervangen en productiekosten aanzienlijk verlagen. De aanschafkosten van de lijmen van Lubribond Benelux zijn lager dan bijvoorbeeld het solderen of lassen van verschillende materialen. Daarom is plastic lijmen vaak goedkoper dan het aanleggen van andere verbindingen. Terwijl de kwaliteit net zo goed is. Ook bij vaak lastig te verlijmen onderdelen, zoals kunststof buizen.

Het beste advies bij het lijmen van plastic

Wanneer je plastic wilt verlijmen, is het van belang dat je de juiste lijmsoort kiest. Daarom geven wij je graag persoonlijk advies. Kom hiervoor langs bij ons bedrijf in het Zuid-Hollandse Reeuwijk of bel 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op