Scott Bader Co Ltd gaat samenwerken met Lubribond Benelux om de distributie van Crestabond structurele lijmen voor industriële toepassingen binnen de Benelux te vergroten.

 

Lubribond Benelux is een jong bedrijf en heeft veel ervaring met structurele lijmen voor industriële toepassingen. In 2012 werd Lubribond Benelux onafhankelijk en heeft het zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste distributeurs van structurele lijmen en siliconen binnen de Benelux. Het assortiment is zodanig opgebouwd dat Lubribond Benelux in staat is om voor ieder structureel vraagstuk een passende lijm oplossing te bieden.  

 

Scott Bader bestaat in 2021 100 jaar, door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige Crestabond MMA structurele lijmen zonder primer.

De producten zijn in 2010 geïntroduceerd in de verhouding 1:1 en 10:1 en zijn verkrijgbaar met verschillende uithardingstijden die geschikt zijn voor diverse ondergronden, zoals composieten, thermoplastics en metalen.

 

Jonathan Stowell, commercieel directeur van Scott Bader; “We zijn erg verheugd om de samenwerking te kunnen aankondigen met Lubribond Benelux als distributeur van Crestabond binnen de Benelux. We blijven de wereldwijde structurele lijmindustrie door ontwikkelen en zien daarom uit om samen de gewaardeerde klanten nog beter van dienst te zijn”.

 

Bob Aa, Directeur van Lubribond Benelux: “De Crestabond producten zijn een goede aanvulling op ons assortiment structurele lijmen. Met onze ervaring en kennis van de lijmtechniek bieden de MMA-lijmen van Crestabond ons nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Over Scott Bader

Scott Bader is opgericht in 1921, en uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de chemische markt met wereldwijd 700 mensen in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk waar het beschikt over ultramoderne technische faciliteiten voor R&D, kwaliteitscontrole en applicatie ondersteuning. Met productiefaciliteiten in Europa, Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Canada, India en Zuid-Amerika is Scott Bader een vertrouwde partner met een buitengewoon goede zorg voor de klant, personeel en het milieu.

 

www.scottbader.com