Merken

Home » Merken

Permabond

Permabond is een toonaangevende producent van structurele lijmen met zeer geavanceerde fabrieken in meerdere landen. De lijmen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze producten zijn via een wereldwijk distributienetwerk verkrijgbaar via lokale importeurs die ondersteund worden door kantoren in de USA, Europa en Azië. Dit team kan u ondersteunen bij de oplossing van uw specifieke lijm vraagstukken. 

Lubribond Benelux heeft ondanks haar jonge leeftijd al meer dan 25 jaar ervaring met de producten van Permabond en een zeer tevreden en trouwe klantenkring opgebouwd. 

Permabond biedt een volledig pakket lijmen aan voor de industrie, montage- en installatiebedrijven. Zowel anaërobe lijmen en afdichtingsproducten, cyanoacrylaten (snellijmen), epoxies, methylacrylaten en UV lijmen zitten in het leveringsprogramma van Permabond. Veel producten beschikken over diverse vrijgaven in diverse industrieën waaronder militaire vrijgaven, aerospace vrijgaven en vrijgaven van diverse OEM bedrijven. 

Momentive

Momentive Performance Materials, voortgekomen uit GE Bayer Silicones, produceert een breed pakket aan siliconen. Met meer dan 5000 werknemers wereldwijd is Momentive de grootste producent van siliconen en siliconen derivaten. Veel siliconen worden als additief toegepast bij het produceren van eindproducten.

Lubribond Benelux vertegenwoordigt eindproducten van Momentive. Dit omvat de 1 en 2 componenten RTV siliconen producten, gietproducten en gels. Siliconen worden toegepast in zeer uiteenlopende industrieën. Van afdichtingen die bestand zijn tegen hoge temperaturen tot het ingieten van hoogwaardige elektronische componenten.

Parson Adhesives inc.

Parson Adhesives inc. Is een ervaren producent op het gebied van Methyl methacrylaat lijmen en levert al jaren in meer dan 50 landen producten. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de Verenigde staten en produceert in Evansville Indiana. Onder merk naam Partite levert Lubribond aan diverse klanten producten van Parson Adhesives.

Meer weten over onze merken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!