Lagerborging

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Lagerborging

Lagerborging is een effectieve lijm om cilindrische onderdelen die aan grote belastingen blootgesteld worden stevig aan elkaar te lijmen. Bij zowel hoge als lage temperaturen zorgt lagerborging voor een goede verbinding. Het effectieve middel heeft een maximaal vullend vermogen van 0,15 millimeter, zodat ook zeer grote afwijkingen zonder hoge kosten kunnen worden gecorrigeerd. Ook zorgt lagerborging ervoor dat lagers niet vastlopen in het lijmmiddel. Op deze manier kun je ook na het lijmen verschillende zaken eenvoudig aan het lijmoppervlak bevestigen.

Profiteer van een zeer sterke lagerborging

Behalve het feit dat lagerborging zeer goed bestand is tegen verschillende temperaturen, is het middel ook bestand tegen de invloed van een groot aantal basen, gassen, oplosmiddelen, oliën en brandstoffen. Dit maakt het geschikt voor gebruik in verschillende toepassingen en omstandigheden. Op deze manier kun je allerlei soorten materialen stevig aan elkaar bevestigen, zonder de kans dat het onder extreme omstandigheden loslaat. Hierbij bedoelen we ook alle omstandigheden, zoals sterke UV-straling, extreme weersomstandigheden en allerlei zure materialen.

Verschillende soorten lagerborging

Bij Lubribond Benelux in Reeuwijk heb je de keuze uit veel verschillende soorten lagerborging en vele andere lijmmiddelen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons het eenvoudigst via 0182 760080.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op