Glaslijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » Glaslijm

Zoek je naar glaslijm om bijvoorbeeld meubels, vitrinekasten of andere glazen producten of onderdelen te verlijmen? In ons assortiment vind je volledig transparante, niet vergelende producten voor ‘onzichtbare’ lijmnaden, maar ook waterdunne en dikkere producten die een wat grotere speling kunnen opvullen. De Permabond uv-lijmen zijn uitstekend geschikt als glaslijm en te gebruiken voor glas-glas en glas-metaalverbindingen.

De werking van glaslijm

Glas- of uv-lijmen bevatten een foto-initiator, waardoor blootstelling aan uv-lichtstraling het uithardingsproces activeert. Hierdoor dient op zijn minst een van de te verlijmen materialen helder of transparant te zijn. Voor dragende constructies zoals glazen meubels en vitrinekasten is dit product goed te gebruiken vanwege zijn hoge sterkte. Voor materialen met verschillende niveaus van thermische uitzetting zijn er flexibele types glaslijm beschikbaar.

Voordelen van glaslijm

Wat zijn de voordelen van Permabond glaslijmen?

  • Versnelde productie en kostenbesparing door snelle uitharding.
  • Meer mogelijkheden om verschillende materialen te verlijmen.
  • Onzichtbare verbinding door transparante lijm.

Ontdek ons brede assortiment

Wil je meer informatie over onze glaslijm? Wij vertellen je graag alles over onze producten en over hoe deze gebruikt dienen te worden. Neem gerust contact met ons op. Je bereikt ons op 0570 760 630. Naast glaslijm, vind je in het assortiment van Lubribond Benelux in Deventer diverse lijmen en siliconen van Permabond, Crestabond en Momentive. Deze kunnen worden gebruikt voor onder andere het lijmen van aluminium, materialen die worden blootgesteld aan hogere temperaturen, en metalen.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op