Giethars voor elektronica

Home » Giethars electronica

Wanneer je zoekt naar giethars voor het ingieten van elektronica, ben je op de juiste plek bij Lubribond Benelux te Deventer. We bieden hoogwaardige technische en industriële lijmproducten aan met de exclusieve vertegenwoordigingen van Permabond en Momentive.

Professionele giethars voor het ingieten van elektronica

Bij het ingieten van elektronica worden de componenten volledig omsloten door giethars. Hierdoor zijn ze volledig geïsoleerd en uitstekend beschermd tegen omgevingsinvloeden. Met giethars zijn pcb’s onbereikbaar voor vocht en/of chemicaliën en kunnen ze niet beschadigd raken door schokken of trillingen. Je vindt in ons assortiment siliconen en epoxygietharsen. Giethars voor elektronica heeft een paar belangrijke eigenschappen. Zo is het vloeibaar op het moment dat het gegoten wordt en is het in diverse hardheden verkrijgbaar. Er bestaan verschillende soorten gietharsen. Denk aan polyurethaanhars, epoxyhars, gelhars, verlijmingshars en afdichtingshars. Afhankelijk voor de situatie waarvoor je het wilt gebruiken, verschilt het welk soort giethars het beste is voor jouw elektronica. Bij Permabond zit je op de goede plek voor zowel vakkundig advies als de meest professionele giethars.

Ontvang meer informatie over onze producten

Wil je meer informatie over hoe je giethars kunt gebruiken voor het ingieten van elektronica? Of heb je vragen over andere producten, zoals lijm voor polypropyleen of UV lijm? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze ruime ervaring en expertise, kunnen wij je altijd voorzien van passend advies. Je bereikt ons door te bellen naar 0570 760 630.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op