GASTEC-keurmerk van Kiwa

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » GASTEC Kiwa

Zoek je naar producten met het GASTEC-keurmerk van Kiwa? Als specialist in lijmen en siliconen bieden wij een groot aanbod aan GASTEC-gekeurde lijmen en chemische verbindingsmiddelen aan. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige technische en industriële lijmproducten en leveren kwalitatief hoogwaardige producten. Samen met Permabond zijn wij, Lubribond Benelux te Deventer, een zeer sterke speler in onder meer de installatiewereld. Onze producten zijn zeer goed bekend onder de Nederlandse loodgieters en verwarmingsspecialisten.

Permabond en het keurmerk GASTEC van Kiwa

Permabond levert al jaren vloeibare afdichtingsproducten met keurmerk GASTEC van Kiwa. GASTEC QA is een kwaliteitskeurmerk dat kan terugvallen op een rijke ervaring, opgebouwd binnen de gasbranche in Nederland. Hoewel het een vrijwillig kwaliteitskeurmerk is, wordt het GASTEC-QA-merk beschouwd als het perfecte middel om de kwaliteit en veiligheid van een product op een volledig onafhankelijke manier aan te kunnen tonen. In veel toepassingen waar GASTEC gewenst of vereist is, wordt Permabond A 131 gebruikt. Permabond heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd en in samenwerking met een aantal toonaangevende producenten in de gasindustrie diverse producten laten ontwikkelen en laten certificeren met GASTEC.

Kies kwaliteitsproducten van Permabond

Permabond levert producten die thixotroop zijn (dus niet druppelen), indien gewenst lang nastelbaar blijven of juist snel uitharden en moeilijk, of juist makkelijk, losneembaar zijn. Je vindt in ons assortiment onder andere Permabond A 131, met GASTEC-keurmerk van Kiwa, voor algemeen installatiewerk. Voor grotere verbindingen of verbindingen die snel moeten uitharden kiest je Permabond A 1044. Wanneer je werkt met hoge temperaturen is de Permabond HH131 geschikt. Is een DVGW-keur vereist? Kies dan de Permabond A1046, A140 of MH 052.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer informatie over onze Permabond-producten en over het GASTEC-keurmerk van Kiwa? Neem telefonisch contact met ons op, dan vertellen wij je hier als specialist in lijmen en siliconen graag alles over. Je bereikt ons op 0570 760 630. Ook over onze vele verschillende lijmen, bijvoorbeeld voor het verlijmen van aluminium en elektronica, geven we je graag meer informatie.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op