Permabond 2 componenten epoxy

Download product PDF Of neem direct contact op

Home » Epoxies 2-componenten

Permabond 2 componenten epoxy

Permabond 2 componenten epoxy lijmen kunnen zeer veel materiaalsoorten zoals metaal, composieten, en zelf sommige kunststoffen verlijmen. Eénmaal uitgehard ontstaat een uitstekende structurele lijmverbinding. Epoxy lijmen zijn goed bestand tegen veel chemicaliën en vochtige omstandigheden. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor zwaardere omgevingsbelasting en structurele verlijmingen.

Waarvoor wordt epoxy gebruikt?

Epoxy lijmen worden in de scheepvaart, automotive, luchtvaart, constructie en industrie toegepast. De toepassingen zijn bijna onbeperkt. Permabond producten worden onder andere toegepast in keukenapparatuur, auto-onderdelen, afgieten (potten) van sensoren en in apparatuur voor de medische industrie. Permabond 2-componenten epoxy lijmen worden vaak aangebracht vanuit de koker door een statische mengbuis. Mengen en afmeten is niet nodig. De producten harden uit bij kamertemperatuur. Het toevoeren van warmte kan de uithardingstijd bekorten. Door de hoge sterkte van de lijmverbinding, het verdelen van de spanning over een groter oppervlak en het vermogen om ongelijksoortige materialen te verbinden, maakt dat zeer veel verbindingen mogelijk zijn.

Direct uw Epoxies 2-componentenlijm bestellen?

Meer weten over de 2 componenten epoxy lijmen?

Lubribond Benelux in Reeuwijk is een ervaren en betrouwbare leverancier van industriële lijmen. We bieden verschillende hoogwaardige 2 component epoxy lijmen en kunnen je bij het gehele proces optimaal adviseren. Voor meer informatie verwijzen we je naar de product pdf of laat gerust je gegevens achter. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0182 760 080.

Meer weten over onze producten?

Download de product-pdf of neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!