Cyano-acrylaatlijmen / Secondelijmen

De ontwikkelingsafdeling van Permabond is er in geslaagd om vanuit het basisprogramma Cyano-acrylaatlijmen een reeks speciale producten te ontwikkelen. Met deze producten kunnen moeilijk te verlijmen materialen zoals Polypropyleen, polyethyleen, PTFE en andere poly-olefinen verlijmd worden.

Download product PDF Of neem direct contact op

Home » Cyano-acrylaatlijmen

Voorts zijn CA lijmen zeer geschikt voor het verlijmen van metalen, rubber, composieten en veel andere materiaalsoorten In het lijmprogramma is er keuze uit zeer veel viscositeiten, van waterdun tot gel, non blooming lijmen ( Non blooming= geen witte neerslag ) , geurarme lijmen, flexibelere lijmen, trage en snel-uithardende producten en hittebestendige lijmen.

Direct uw Cyano-acrylaatlijmen bestellen?

Hoge temperatuur lijmen

Permabond 920 is extreem goed hittebestendig en moet na verlijming warm worden uitgehard. Permabond 820 is goed hittebestendig en hardt bij kamertemperatuur uit.

Niet druipende lijmen

Permabond 2011 is een gelachtige lijm. Het product blijft op de plaats waar het is aangebracht zonder uit te vloeien. Het product is zeer geschikt voor verticale vlakken of poreuze materialen. Non blooming en geurarme lijmen De Permabond 940 serie is vrijwel geurloos en geeft geen witte neerslag of verkleuring op kunststoffen. De 940 serie hardt snel uit en levert een hoge sterkte op zeer veel materiaalsoorten.

Taai-sterke lijmen

Cyano-acrylaatlijmen zijn over het algemeen brosse lijmen. Permabond is er in geslaagd ook flexibelere CA lijmen te ontwikkelen. Permabond 731,735 en 737 zijn snel-uithardende producten die geschikt zijn voor de verlijming van zeer veel materiaalsoorten zoals aluminium, staal, kunststof en rubber. Na verlijming ontstaat een slagvaste sterke verbinding. De flexibiliteit van deze producten zorgt dat ze geschikt zijn voor de verlijming van verschillende materiaalsoorten met verschillende uitzettingen of voor het opnemen van afpelkrachten. Permabond 731 is kristalhelder, Permabond 735 is zwart doorschijnend en Permabond 737 is ondoorzichtig zwart.

Meer weten over onze producten?

Download de product-pdf of neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!