Aluminium lijmen

Neem direct contact op

Home » Aluminium lijmen

Aluminium laat zich goed lijmen. Zowel verbindingen van aluminium op aluminium als verbindingen met andere materialen. Bij het lijmen van aluminium zijn er een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden. Met name de voorbehandeling is belangrijk om goede resultaten te krijgen. Lubribond Benelux in Reeuwijk heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten Aluminium lijmen en heeft altijd het juiste product passend bij uw wensen en situatie.

Aluminium lijmen wordt breed toegepast

Het lijmen van aluminium wordt steeds meer toegepast in de industrie en aluminiumlijmen krijgen steeds meer toepassingen in de bouw. Bekend is het lijmen van vliegtuigonderdelen, maar ook in de minder hightech-industrie wordt steeds meer gelijmd. Typische toepassingen zijn te vinden bij het produceren en repareren van warmtewisselaars, lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating, lichtgewicht onderdelen in de automotive sector, maritieme sector en overige machine en apparaten uit de bouw.

Direct uw Aluminium lijmen bestellen?

Aluminium lijmproducten

Lubribond Benelux biedt een grote verscheidenheid aan lijmen en siliconen aan voor het verlijmen van aluminium.

  • Anaerobe lijmen: een componentlijm, zeer geschikt voor cilindrische verbindingen en schroefdraadverbindingen.
  • Eén-component-epoxylijm: uitharden in de oven, taaisterk, goede temperatuurbestendigheid, geschikt voor veel materialen, ook voor sommige kunststoffen.
  • Twee-component-epoxylijm: uitharden bij kamertemperatuur, diverse uithardingssnelheden, taaisterk en duurzaam.
  • Acrylaatlijmen: zowel mix- als no-mix-systemen beschikbaar. Snelle uitharding, flexibel en ook geschikt voor veel kunststoffen.
  • RTV-siliconen: hoog temperatuurbereik, zeer flexibel en goede chemische bestendigheid.

Wij helpen je graag verder!

Lubribond Benelux uit Deventer is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van industriële lijmen en siliconen. Wij kennen onze producten als geen ander en adviseren je dan ook graag over het lijmen van aluminium. We stellen ons flexibel op en afspraak is bij ons altijd afspraak. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden wanneer je belt naar 0570 760 630 of het contactformulier invult.

Meer weten over onze toepassingen?

Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!