Aluminium lijmen

Neem direct contact op

Home » Aluminium lijmen

Aluminium laat zich goed lijmen. Zowel verbindingen van aluminium op aluminium als verbindingen met andere materialen. Bij het lijmen van aluminium zijn er een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden. Met name de voorbehandeling is belangrijk om goede resultaten te krijgen. Lubribond Benelux in Reeuwijk heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten Aluminium lijmen en heeft altijd het juiste product passend bij uw wensen en situatie.

Toepassingen aluminium lijmen

Het lijmen van aluminium wordt steeds meer toegepast in de industrie en krijgt steeds meer toepassingen in de bouw. Bekend is het lijmen van vliegtuigonderdelen maar ook in de minder hightech industrie wordt steeds meer gelijmd. Typische toepassingen zijn te vinden bij het produceren en repareren van warmtewisselaars, lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating, lichtgewicht onderdelen in de automotive sector, maritieme sector en overige machine en apparaten uit de bouw.

Direct uw Aluminium lijmen bestellen?

Aluminium lijm producten

Lubribond Benelux kan een grote verscheidenheid aan aluminium lijmen & siliconen leveren.

  • Anaerobe lijmen: een component lijm, zeer geschikt voor cilindrische verbindingen en schroefdraad verbindingen.
  • Eén component epoxy lijm: uitharden in de oven, taaisterk, goede temperatuur bestendigheid, geschikt voor veel materialen, ook voor sommige kunststoffen.
  • Twee component epoxy lijm: uitharden bij kamertemperatuur, diverse uithardingssnelheden, taaisterk en duurzaam.
  • Acrylaatlijmen: zowel mix als no-mix systemen beschikbaar. Snelle uitharding, flexibel ook geschikt voor veel kunststoffen.
  • RTV siliconen: hoog temperatuurbereik, zeer flexibel en goede chemische bestendigheid.

Wij helpen je graag verder!

Lubribond Benelux is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van industriële lijm en siliconen. Wij kennen onze producten als geen ander en adviseren je graag. We zijn flexibel en afspraak is bij Lubribond Benelux altijd afspraak. Graag vertellen wij je verder over de mogelijkheden wanneer je belt naar 0182 760 080.

Meer weten over onze toepassingen?

Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!