2 componenten metaallijm

Specialist op gebied van lijmen en siliconen
Samen met de klant kijken naar een passend advies
Contact met laboratoria of andere kennisinstanties

Home » 2 componenten metaallijm

Zoek je 2 componenten metaallijm? Metaallijm is tegenwoordig niet meer weg te denken als alternatief voor de traditionele verbindingsmethoden zoals solderen en lassen. Een groot voordeel van metaallijm is dat er geen warmte in het materiaal wordt toegevoegd. Hierdoor wordt de constructie niet krom getrokken. Een ander groot voordeel is dat het met metaallijm mogelijk is metalen met andere materialen te verbinden. Zoals bijvoorbeeld kunststoffen of composieten. 2 componenten metaallijm is zeer geschikt voor het bevestigen van platen bij gevelbeplating of afschermkappen bij machines.

2 componenten metaallijm geschikt voor diverse metalen

Lubribond Benelux uit Deventer levert diverse kwalitatieve lijmen waaronder 2 componenten metaallijm. Zowel 1 componenten als 2 componenten lijm zijn zeer geschikt voor het lijmen van diverse metalen zoals staal en RVS. Deze epoxies met 1:1 mengverhouding kunnen eenvoudig worden aangebracht met een statische mengbuis. Afwegen en handmatig mengen is niet nodig. Ook warmte om uit te harden is niet nodig, deze epoxies harden uit bij kamertemperatuur. Om de uitharding te versnellen, kan de temperatuur verhoogd worden. De hoge sterkte en duurzaamheid van 2 componenten metaallijm geeft je een grote ontwerpvrijheid.

Advies van specialisten

Ben je geïnteresseerd in 2 componenten metaallijm en wil je hier meer over weten? Met onze ervaring, expertise en productkennis kunnen wij je uitstekend adviseren. Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij je alles over onze producten. Je bereikt ons door te bellen naar 0182 760 080. Naast 2 componenten metaallijm vind je in ons assortiment diverse soorten lijm zoals anaerobe lijm, cyano-acrylaatlijmen en acrylaten.

Vragen over onze producten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen over onze producten?

Neem direct contact met ons op